Pravila privatnosti

DŠR Sportska subota brine o vašoj privatnosti i privatnosti vaših obitelji. Nikada nećemo dijeliti vaše podatke trećoj strani i poštujemo europske (GDPR) i američke (COPPA) zakone o privatnosti koji štite podatke djece.

1.1 Politika

Osim uvjeta za PozojApp web mjesto koji reguliraju upotrebu web stranice, aplikacija i ostalih dijelova platforme, ova dodatna pravila o privatnosti („pravila o privatnosti“) određuju:

a) informacije koje prikupljamo o vama kada posjetite našu platformu, uključujući našu web stranicu, koristite naše aplikacije i druge proizvode ili usluge ili na drugi način komunicirate s nama;

b) kako koristimo, dijelimo, pohranjujemo i osiguravamo podatke; i

c) kako možete pristupiti informacijama i kontrolirati ih.

U ovim Pravilima o privatnosti “osobni podaci” odnose se na sve podatke, informacije ili kombinaciju podataka i informacija koje ste dostavili vi ili bilo koji imenovani korisnik ili korištenjem naše web stranice, aplikacija, drugih dijelova naše platforme i ostalih proizvode ili usluga, koji se odnose na pojedinca koji se može prepoznati.

Ako ste roditelj ili skrbnik imenovanog korisnika mlađeg od 16 godina pristajete da zadržite osobne podatke tog imenovanog korisnika dopuštajući tom imenovanom korisniku pristup vašem korisničkom računu.

1.2 Kontaktni podaci vlasnika

Molimo Vas da nas prve kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili pritužbi u vezi s ovim Pravilima o privatnosti i / ili korištenjem vaših osobnih podataka.

1.3 Koje podatke prikupljamo o članu (odrasli)

1. Prikupljamo sljedeće vrste podataka o našim roditeljskim članovima, imenovanim korisnicima i drugim korisnicima (bez korisničkog računa) koje naša Platforma prikuplja i putem naših trećih pružatelja:

a) podatke o računu i profilu koje dajete kada registrirate korisnički račun za vas ili bilo kojeg imenovanog korisnika, na primjer ime; prezime; broj telefona; adresa; email adresa; lozinka; Zemlja IP adrese; država; Poštanski broj; Grad; adresa za naplatu; kućni broj; Jezik; zemljopisni položaj; jedinstvene identifikatore uređaja za oglašavanje; (zbirno, „Podaci računa“);

b) informacije koje pružate putem kanala podrške, na primjer kada vi ili imenovani korisnik prijavite problem ili komunicirate s našim timom za podršku, uključujući sve kontaktne podatke, dokumentaciju ili snimke zaslona (zbirno, “Podaci o podršci”);

c) komunikacijske, marketinške i druge postavke koje ste postavili prilikom postavljanja korisničkog računa ili profila ili kada vi ili imenovani korisnik sudjelujete u anketi ili upitniku koji šaljemo (zajednički, „Podaci o preferencijama);

d) informacije o vama i bilo kojem uređaju ili vezi određenog korisnika i informacije koje prikupljamo putem kolačića i drugih tehnologija prikupljanja podataka (molimo pročitajte našu Politiku o kolačićima u nastavku)

e) Informacije o vašoj upotrebi i korištenju od strane imenovanog korisnika ili posjetite našu Platformu, uključujući podatke o ponašanju i ostale podatke koji su priopćeni tijekom korištenja platforme (zbirno, podaci o upotrebi).

2. Gore prikupljene podatke prikupljamo kada nam ih dostavite ili kada koristite ili posjetite našu Platformu. Informacije o vama također možemo dobiti iz drugih izvora, uključujući davatelje usluga treće strane.

Ne prikupljamo osjetljive podatke ili podatke posebne kategorije o vama. To uključuje detalje o vašoj rasi, etničkom podrijetlu, politici, religiji, članstvu u sindikatu, genetici, biometriji, zdravlju ili seksualnoj orijentaciji.

Ako:

a) ste nam dali pristanak da vaše osobne podatke koristimo u određenu svrhu, ili

b) ste nam dali kao roditelj ili skrbnik s korisničkim računom, u ime imenovanog korisnika (maloljetnika mlađeg od 16 godina) suglasnost da osobne podatke označenog korisnika koristimo za određenu svrhu, imate pravo povući takvu suglasnost u bilo kojem trenutku tako da nas kontaktirate, ali imajte na umu da to neće utjecati na bilo kakvu upotrebu vaših podataka koja se već dogodili.

1.4 Kako koristimo podatke koje prikupljamo

1. Vaše osobne podatke koristimo samo tamo gdje nam zakon to dopušta. Vaše osobne podatke koristimo samo kada:

a) moramo s vama izvršiti ugovor koji smo sklopili (ili ćemo uskoro sklopiti), uključujući postavljanje korisničkog računa i rad s našom Platformom i drugim proizvodima ili uslugama, pružanje korisničke podrške i prilagođenih značajki te zaštita sigurnost i sigurnost naše Platforme;

b) su nam takve informacije potrebne za interno istraživanje i razvoj;

c) udovoljava legitimnom interesu koji nije nadjačan vašim osnovnim pravima ili interesima za zaštitu podataka, na primjer, za izvještavanje o radu određenog korisnika njegovom roditeljskom članu (roditelju ili skrbniku) ili za istraživanje i razvoj, a radi zaštite naših zakonskih prava i interese;

d) ste dali suglasnost ili ste se opredijelili da to učinimo za određenu svrhu, kako bismo vam poslali izravne marketinške materijale ili objavili vaše podatke kao dio naših svjedočenja ili priča o kupcima za promociju naših proizvoda ili usluga s vašim dopuštenjem; ili d) se moramo pridržavati zakonske ili regulatorne obveze.

2. Ni pod kojim okolnostima ne koristimo osobne podatke roditelja ili određenog korisnika u marketinške svrhe od strane naše grupe ili bilo koje treće strane.

3. Ne dijelimo vaše osobne podatke s bilo kojom tvrtkom izvan naše grupe u marketinške svrhe, osim uz vaš izričit pristanak na to.

1.5 Kako dijelimo podatke koje prikupljamo

1. Možemo dijeliti osobne podatke na agregiranoj ili de-identificiranoj osnovi s trećim stranamaradi istraživanja i analiza, profiliranja i sličnih svrha kako bi nam pomogli u poboljšanju naše Platforme i ostalih proizvoda i usluga.

2. Ako koristite bilo koji softver treće strane u vezi s našom Platformom ili drugim proizvodima ili uslugama, na primjer bilo koji softver treće strane s kojim se integrira naša Platforma, možete dati davatelju softvera treće strane pristup vašem računu i informacijama. Pravila i postupci davatelja softvera treće strane nisu pod nadzorom, a ova Pravila o privatnosti ne pokrivaju način na koji vaše podatke prikupljaju ili koriste treći dobavljači softvera. Savjetujemo vam da pregledate pravila o privatnosti vanjskih pružatelja softvera prije upotrebe softvera treće strane.

3. Naša platforma može sadržavati veze na web stranice trećih strana nad kojima nemamo kontrolu. Ako slijedite vezu do bilo koje od tih web stranica ili im pošaljete informacije, vaše će informacije upravljati njihovim pravilima. Preporučujemo vam da pregledate pravila o privatnosti web stranica trećih strana prije nego što im pošaljete informacije.

4. Vaše podatke možemo dijeliti s vladinim i službenicima za provođenje zakona kako bi se pridržavali primjenjivih zakona ili propisa, primjerice kada odgovaramo na zahtjeve, pravne postupke, provođenje zakona ili zahtjeve nacionalne sigurnosti.

5. Ako nas treća strana stekne kao rezultat spajanja, preuzimanja ili poslovnog prijenosa, vaši se osobni podaci mogu otkriti i / ili prenijeti trećoj strani u vezi s takvom transakcijom. Obavijestit ćemo vas ako se dogodi takva transakcija i obavijestiti vas o svim izborima u vezi s vašim podacima.

1.6 Upotreba procesora podataka

Obrađivači podataka su treće strane koje obrađuju vaše osobne podatke u naše ime. Imamo ugovore sa našim procesorima podataka. To znači da ne mogu učiniti ništa s vašim osobnim podacima, osim ako mi nismo dobili upute za to. Oni neće dijeliti vaše osobne podatke s bilo kojom organizacijom osim nas.

1.7 Vaša prava

1. Svaki korisnik Platforme ima pravo na:

a) biti informirani o onome što radimo s vašim osobnim podacima;

b) zatražite kopiju osobnih podataka koje držimo o vama i svim određenim korisnicima;

c) zahtijevaju da ispravimo bilo kakvu netočnost ili grešku u bilo kojim osobnim podacima koje imamo o vama;

d) zatražite brisanje svojih osobnih podataka (međutim, imajte na umu da možda nismo uvijek u mogućnosti udovoljiti vašem zahtjevu za brisanjem u svrhu vođenja evidencije, dovršenja transakcija ili u skladu s našim zakonskim obvezama);

e) prigovoriti ili ograničiti obradu naših osobnih podataka, uključujući obradu koja se provodi na zakonitim osnovama javnog zadatka ili zakonitim interesima i u svrhu izravnog marketinga;

f) povući svoj pristanak u bilo kojem trenutku kada se oslanjamo na suglasnost za obradu vaših osobnih podataka (iako to neće utjecati na zakonitost bilo koje obrade provedene prije nego što povučete svoj pristanak).

2. Možete odustati od primanja marketinških materijala od nas. Imajte na umu, međutim, da čak i ako odustanete od primanja marketinških materijala od nas, nastavit ćete primati obavijesti ili informacije od nas koji su potrebni za upotrebu naše Platforme i drugih proizvoda ili usluga.

3. Kao sigurnosna mjera možda će nam trebati određene informacije koje će nam pomoć i da potvrdimo vaš identitet prilikom obrade zahtjeva za privatnost ili kada provodite svoja prava.

4. Na sve zakonite zahtjeve odgovorit ćemo u roku od jednog (1) mjeseca. Povremeno nam može potrajati i dulje od jednog mjeseca ako je vaš zahtjev posebno složen ili ako ste postavili više zahtjeva.

1.8 Promjene politike zaštite privatnosti

Povremeno možemo izmijeniti ovu Politiku privatnosti tako što ćemo objaviti ažuriranu Politiku privatnosti na našoj platformi. Nastavljajući koristiti našu platformu nakon što promjene stupe na snagu, prihvaćate da će biti vezani revidiranim pravilima o zaštiti privatnosti.